+31(0)416-27 93 70       info@dehaangroup.nl

Werken bij De Haan Group

Werken bij De Haan Group betekent deel uitmaken van een groeiend en ambitieus familiebedrijf. Onze klanten zitten door heel Europa en zijn altijd bezig trends en veranderingen. De markt is hectisch en dynamisch wat ervoor zorgt dat we continue in beweging zijn. Jezelf vervelen is bij De Haan Group niet nodig! Wat wij belangrijk vinden is dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en dat je plezier hebt in je werk. Welke nieuwe uitdaging past bij jou? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

`Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid!´

Kristel Deliën - Art Director

Magazijn Medewerk(st)er

Ben jij secuur en een echte teamplayer? Wij zijn op zoek naar een een fijne collega die dagelijks zorgdraagt voor het klaarzetten en ontvangen van verzendingen naar en uit heel Europa!

Accountmanager Displays

Heb jij commerciële kwaliteiten en bouw jij graag aan een langdurige relatie met je klanten? In deze functie ben je verantwoordelijk voor de juiste presentatie oplossingen voor jouw klant!

Open sollicitatie versturen?

Gaat jou hart sneller kloppen van de tuincentrum branche? Pas jij goed bij onze organisatie, hou je van uitdagingen en denk je ons team te kunnen versterken? Neem dan contact met ons op! 

Commercieel medewerk(st)er Displays

Wil jij je commerciële kwaliteiten en technische inzicht combineren in een uitdagende functie? Ben je van nature oplossing gericht en secuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!