+31(0)416-27 93 70       info@dehaangroup.nl

Werken bij De Haan Group

Werken bij De Haan Group betekent deel uitmaken van een groeiend en ambitieus familiebedrijf. Onze klanten zitten door heel Europa en zijn altijd bezig trends en veranderingen. De markt is hectisch en dynamisch wat ervoor zorgt dat we continue in beweging zijn. Jezelf vervelen is bij De Haan Group niet nodig! Wat wij belangrijk vinden is dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en dat je plezier hebt in je werk. Welke nieuwe uitdaging past bij jou? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

`Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid!´

Joris van Ulft - Projectmanager

Open sollicitatie versturen?

Gaat jou hart sneller kloppen van de tuincentrum branche? Pas jij goed bij onze organisatie, hou je van uitdagingen en denk je ons team te kunnen versterken? Neem dan contact met ons op! 

Inkoper / werkvoorbereider

Wil jij je technische inzichten combineren met je commerciële denkrichting in een uitdagende functie? Ben je van nature oplossing gericht en secuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Projectmanager Frankrijk

Zit plannen en regelen jou in het bloed? Houd je van retail? Krijg je energie van het zo goed mogelijk helpen van klanten? En is Frankrijk jouw tweede thuis? Dan zijn wij op zoek naar jou!