+31(0)416-27 93 70       info@dehaangroup.nl

Stage 3D vormgeving

Ben jij visueel ingesteld? Durf jij de uitdaging aan om ons te helpen in het visualiseren van onze ideeën op het gebied van winkelinrichting en displays? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is er toe doen?
Onder begeleiding geeft jij, in opdracht van de klant, een winkel of display vorm. Dit alles ter voorbereiding van een vernieuwde afdeling of zelfs een geheel nieuwe winkel. Het is voor jou een uitdaging om concept ideeën tot leven te brengen en de klant een beeld te geven hoe zijn winkel/presentatie er uit kan komen te zien.

Wat vragen we van je?

  • Je bent woonachtig in omgeving van Waalwijk
  • Je volgt een relevante MBO opleiding
  • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving
  • Je hebt kennis van 3DsMax
  • Je bent zelfstandig, accuraat, nauwkeurig en collegiaal
  • Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met wisselde klantvragen
  • Je kunt, in overleg, beginnen in september 2017

Waar kom je te werken?

Het creatieve team bestaat uit 4 collega’s waar je dagelijks mee samenwerkt. In de afgelopen 25 jaar is De Haan Group uitgegroeid tot de specialist in het inrichten van tuincentra. Wij onderscheiden ons al een kwart eeuw met kwalitatief hoogstaande winkelconcepten en het inrichten van tuincentra in heel Europa. Wij maken de keuze om ons exclusief te richten op de tuincentrum branche. Hierdoor hebben wij onze kennis zorgvuldig, door de jaren heen, opgebouwd. We kennen de markt en de bijbehorende trends als geen ander.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert - Wij bekijken jouw sollicitatie - We nodigen je uit voor een gesprek - Je tekent je contract  - Je kunt aan de slag!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij bij De Haan Group stage wilt komen lopen. Stuur jouw motivatie en CV per e-mail naar Rick van Kuppevelt, rickvankuppevelt@dehaangroup.nl. Geschikte kandidaten zullen wij uitnodigen voor een gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van een van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.