+31(0)416-27 93 70       info@dehaangroup.nl

Presenteer uw collectie in een shop-in-shop!

De juiste uitstraling, gevoel en sfeer. Deze elementen komen samen in een shop-in-shop die speciaal voor u en uw assortiment wordt ontworpen. Wij zorgen voor een oplossing op maat! Wij denken met u mee. Neem nu vrijblijvend contact op!

Presentatie

Door uw producten in een shop-in-shop te presenteren komt de collectie volledig tot zijn recht. Precies zoals deze is samengesteld: met de juiste combinaties van kleuren, vormen en materialen. Ook heeft een shop-in-shop voldoende ruimte voor uw voorraad. Hierdoor staat een shop-in-shop doorgaans mooi gevuld en is deze volledig gericht op verkoop.

Merkbeleving

Ruimte voor beeld en sfeer. Dat zijn zeker voordelen van een shop-in-shop. U kunt met een shop-in-shop een eigen wereld rondom uw merk creëren. Door signing te gebruiken waarin uw logo terugkomt, gecombineerd met een kleur die bij het merk past baken we het gebied af. Het beeld, de producten en de presentaties zorgen voor de juiste sfeer en daarmee het juiste gevoel bij het merk.

Communicatie

Doordat de ruimte naar eigen inzicht is in te delen, is er ruimte voor mooie en duidelijke communicatie. Zo voegen we op een mooie manier productinformatie en schapnavigatie toe. Naast de basiscommunicatie op het schap is ook storytelling heel goed mogelijk in een shop-in-shop. Denk bijvoorbeeld aan het verhaal achter het merk of een keuzehulp om het de klant makkelijker te maken.