+31(0)416-27 93 70       info@dehaangroup.nl

De keuze voor de klant makkelijker maken?

Uw product onder de aandacht brengen en de keuze voor de klant makkelijker maken. Wij zorgen voor een oplossing op maat! Wij denken met u mee. Neem nu vrijblijvend contact op!

Schapnavigatie

Uw assortiment bestaat uit verschillende groepen of categorieën. Belangrijk is dat u deze categorieën op het schap communiceert. Hierdoor helpt u de klant in zijn zoektocht. Deze kan snel een gemakkelijk een keuze maken, zonder alle schappen af te gaan of alle verpakkingen te lezen. Schapnavigatie zorgt duidelijkheid en helpt de klant naar het juiste product. 

Storytelling

Het verhaal achter het merk of meer informatie over een specifiek product. Klanten zijn steeds vaker op zoek naar eerlijke producten, waarbij ze weten waar het vandaan komt en wat het precies doet. In een schapaankleding kan op verschillende manieren communicatie worden toegevoegd. Hierdoor krijgt de klant een goed beeld van de producten en wordt deze geholpen in zijn keuze.

Keuzehulp

Grote hoeveelheden van soortgelijke producten kunnen een afschrikkende werking hebben op klanten. Ze weten niet exact wat ze moeten hebben en alles lijkt op elkaar. Dit kan leiden tot het uitstellen of zelfs afstellen van een keuze. Door een keuzehulp toe te voegen, waarbij de ´problemen´ van de klant centraal staan helpt u ze op een vriendelijke manier naar het juiste product!