Skip to content
+31(0)416-27 93 70       info@dehaangroup.nl
Winkelconcept

Winkelconcept

Samen kijken we naar uw positionering. Vanuit daar gaan we werken aan een logisch plan. Keuzes voor routing en lay-out spitsen we toe op uw persoonlijke situatie en keuzes. Alles is maatwerk en wordt specifiek voor uw tuincentrum ontwikkeld!

3DVisualisatie

3D Visualisatie

De ideeën die ontstaan vanuit uw positionering brengen we compleet
in beeld. Door middel van
3D visualisaties is het voor u direct duidelijk hoe alles eruit gaat zien.
Zo helpen we u om de juiste keuzes te maken. 

Signing-Navigatie

Instore Communicatie

Duidelijke instore communicatie mag natuurlijk niet ontbreken in uw tuincentrum. Vanuit uw positionering volgt een logisch plan voor alle (semi) permanente instore communicatie die past bij uw persoonlijke winkelconcept. 

The difference in garden centres

De wereld om ons heen verandert en dat heeft impact op de winkelvloer. Veranderingen bieden kansen! Wij creëren uw retailconcept van begin tot eind. Een goede winkelinrichting vertelt een verhaal!

  • Wie ben ik en wie wil ik zijn?
  • Hoe beïnvloed ik de gemiddelde besteding per klant?
  • Hoe verhoog ik de bezoekfrequentie?
  • Wat kan ik doen om de relatie tussen kosten en omzet te beïnvloeden?
  • Hoe kan ik de omzet per m2 vergroten?

De antwoorden op deze vragen moeten duidelijk zijn voor u. Wij gaan aan de slag met deze vragen. De antwoorden zetten we voor u om in een passende routing en lay-out, een goed doordacht retailconcept en bijpassend winkelinterieur. Alles natuurlijk aansluitend op uw corporate identity.

Het advies gaat verder dan alleen het voorleggen van een plan. U ontvangt compleet uitgewerkte 3D visualisaties van de concepten voor uw tuincentrum. Zo krijgt u een duidelijk beeld. Voor iedere vraag krijgt u de beste oplossing aangereikt en garanderen we een hoogwaardig, persoonlijk, eindresultaat.

vvbrive2

VillaVerde Brive

In gesprek met de klant over het bestaande en het nieuwe concept hebben we geconstateerd dat een groot deel van het jaar verschillende afdelingen inactief waren. We hebben dit aan de klant uitgelegd en hebben de volledige routing en indeling aangepast. Daarnaast hebben het bestaande format in een nieuwe jasje gestoken. Uiteraard passend bij de positionering. Ook de medewerkers zijn meegenomen in het nieuwe concept. Zij zijn het gezicht van de winkel!

leurs

Tuincentrum Leurs

Onze opdracht: De omzet van dierenafdeling verhogen. Tuincentrum Leurs heeft een verzorgingsgebied waaruit veel mensen recreatief komen winkelen. Hierdoor is traffic building door de periodieke zak voer niet aan de orde. Kijkend naar de positionering en de doelgroep is de dierenafdeling compleet omgebouwd van een prijsgedreven afdeling naar een belevings-& impulswereld. Hierdoor is dan ook de keuze gemaakt om de grootverpakkingen voer plaats te laten maken voor fun, cadeau en lifestyle!

Time to change!


´Als klanten u vaak vertellen hoe mooi de vloer is, moet deze er direct uit!´

 

Een goede indeling en inrichting van de winkel zorgt ervoor dat alle aandacht van de klant naar de presentaties en de producten gaat. Zaken die de aandacht hiervan afleiden verkleinen de kans op verkoop.

De opties voor uw tuincentrum op een rij!

Weet u nog niet precies wat u met uw tuincentrum wilt? Of bent u op zoek naar een frisse blik? Wij kijken graag met u mee! Laat hier een terugbelverzoek achter! Wij nemen zo spoedig mogelijk, in uw eigen taal, contact met u op.