+31(0)416-27 93 70       info@dehaangroup.nl

Een greep uit onze projecten

pic_1
FRANKRIJK

VillaVerde Brive

In het najaar van 2016 werd de eerste (pilot) winkel van de Franse keten VillaVerde volledig aangepakt. Samen met de ondernemer gingen we aan de slag met een compleet nieuw concept. Routing en speciale huisstijlelementen zijn speciaal voor VillaVerde bedacht en ontwikkeld.

breda
NEDERLAND

Intratuin Breda

Al sinds jaar en dag houden wij ons bezig met Intratuin projecten. Vanaf 1988 worden alle veranderingen die Intratuin doormaakt gevolgd en zijn we betrokken bij de stappen en ontwikkelingen in de formule. Recentelijk hebben we bij Intratuin Breda de nieuwe entree incl. landwinkel en bloemenshop ontworpen en gerealiseerd.

schley
DUITSLAND

Belandris Schley Bochum

Volgens het bestemmingsplan mocht aan het pand niks veranderd worden mbt de uitstraling. De oude boerderij lijkt in ere hersteld. Eenmaal binnen schijnen de zonnestralen door de grote raampartijen. De klant verrassen was de insteek, en dat is gelukt!

DSC_2477
DUITSLAND

Pflanzen Breuer

Planten en service. Dat is de kracht van Pflazen Breuer in Duitsland. Deze specialisaties hebben we dan ook centraal gezet in het concept. Klanten vinden er voor alle planten de juiste oplossingen en kunnen zich te buiten gaan aan de vele opties die de goed georganiseerde horeca biedt. 

pic_2
NEDERLAND

Praxis Tuin

Lay-out ontwerp en realisatie van de nieuwe formule: Praxis Tuincentrum. De uitrol van deze formule vindt plaats in diverse steden in Nederland, waaronder Amsterdam, Beverwijk, Groningen, Heerlen, Venlo en Roermond. 

DSC_0733
NEDERLAND

Overvecht ZO-beemster

Afbreken of verbouwen? Dat was de vraag bij Overvecht Zuidoostbeemster. Samen met de ondernemer zijn we aan de slag gegaan om het oude, bestaande, gebouw om te toveren tot een hip en sfeervol tuincentrum. Daarom is er gekozen voor presentaties die doorlopen in het gebouw. 

pic_4
OOSTENRIJK

Starkl Pottendorf

In een ontzettend korte tijd is de oude boomkwekerij omgetoverd tot een parel van een tuincentrum. 2500m2 plantenzee als 'open' centrum. Dit alles kwam samen uit een mooie combinatie van de plannen van Retail Support en de uitvoering door Instore Supplies.

pic_3
SPOGA GAFA

Concept Store '16

Het basisprincipe van de concept store 2016: Relevant zijn! Zorg dat je problemen van de klant kunt oplossen. Dan heb je ook in de toekomst bestaansrecht. In de Concept Store op de Spoga Gafa in Keulen hebben we 10 concepten gepresenteerd, welke gebrand zijn op het oplossen van het probleem van een klant. 

Pokon_02-1024x574
MERKPRESENTATIE

Pokon Naturado

Na in het voorjaar van 2016 voor Pokon het Moestuinconcept uitgerold te hebben, is Pokon dit voorjaar bij ons teruggekomen voor meerdere nieuwe projecten.
De nieuwe aankleding voor de bestaande moestuinconcepten, maar ook de nieuwe uitstraling van Pokon op de winkelvloer en het nieuwe Bio-potgrondconcept hebben wij voor Pokon mogen verzorgen. 

Samen bouwen we aan een commercieel succesvolle retail ervaring!