Skip to content
+31(0)416-27 93 70       info@dehaangroup.nl

Over ons

Heeft u plannen om uw tuincentrum te (ver)bouwen? Wij begeleiden het totale project en leveren turn key op. Uiteraard altijd in samenwerking en in goed overleg met u. De hectiek van wisselende seizoenen binnen tuincentra is voor ons bekend terrein. U mag van ons verwachten dat we hier flexibel mee omgaan. Natuurlijk moet uw winkel voor het seizoen helemaal perfect zijn! Dat begrijpen wij als geen ander!

 

The difference in garden centres
De Haan Group is specialist in inrichten van tuincentra. Wij onderscheiden ons al een kwart eeuw met kwalitatief hoogstaande winkelconcepten en het inrichten van tuincentra in heel Europa. Wij maken de keuze om ons exclusief te richten op de tuincentrum branche. Hierdoor hebben wij onze kennis zorgvuldig, door de jaren heen, opgebouwd. We kennen de markt en de bijbehorende trends als geen ander.

Uw tuincentra is ons speelveld. Dit is natuurlijk dé plek waar uw klant fysiek in contact komt met u! Op de winkelvloer zijn 3 elementen naadloos met elkaar verbonden:

Het winkelconcept
De bijpassende winkelinrichting
De productpresentaties van de individuele producten

 

Met alle details de beste complete winkel óf één detail het allerbeste doen?
De Haan Group is onderverdeeld in 3 bedrijven, waarmee we een complete aanpak garanderen bij alles wat met tuincentra te maken heeft. Met deze gecombineerde kennis zijn wij in staat innovatieve en creatieve oplossingen te bieden welke passen bij uw wensen en natuurlijk die van uw klant!

De combinatie van Retail Support en Instore Supplies zorgt voor de beste winkel. Alle details moeten kloppen.

Of één detail het allerbeste doen? Daarvoor kunt u terecht bij Instore Supplies Displays. Instore Supplies Displays is specialist in het ontwerpen en realiseren van merkpresentaties voor de tuin-, DIY- en food branche.

Retail Support

Retail Support

Samen kijken we naar uw positionering. Vanuit daar gaan we werken aan een logisch plan. Keuzes voor routing en lay-out spitsen we toe op uw persoonlijke situatie en keuzes. Om u een goed beeld te geven ontvangt u gedetailleerde 3d visualisaties. Alles is maatwerk en specifiek voor uw tuincentrum!

Instore Supplies

Instore Supplies

De Haan Instore Supplies zorgt voor de toelevering van een compleet assortiment stellingmateriaal, productpresentaties en andere interieur objecten. Daarnaast voeren we met onze gespecialiseerde en vaste montageteams uw wens tot in detail uit. In onze catalogi vindt u een groot deel van ons assortiment. 

IS Displays

Instore Supplies Displays

Wij maken voor elk merk of leverancier een oplossing op maat! Instore Supplies Displays ontwikkelt en realiseert dé oplossing om een product(groep) op de winkelvloer onder de aandacht te brengen. Hierbij kunt u denken aan een permanente display, een complete shop-in-shop of passende schapaankleding.