+31(0)416-27 93 70       info@dehaangroup.nl
EFSA trendzone
SPOGA GAFA

Concept Store wordt EFSA TrendZone!

Na 4 succesvolle edities van de EFSA Concept Store op de Spoga Gafa beurs heeft EFSA besloten dat het tijd is voor een nieuwe vorm. Van 3-5 september 2017 presenteert EFSA in Keulen de “EFSA TrendZone”.

De Haan Group, welke wederom de regie heeft over het compleet vernieuwde concept, spreekt van een verfrissende invulling.

vvportal2
DE HAAN GROUP

Bestellen zonder taalbarriere

Online een order plaatsen zonder taalbarrière en op het moment dat het de klant uit komt. Dat is vanaf deze maand mogelijk voor de Franse tuincentrum organisatie VillaVerde. De Haan Group heeft samen met VillaVerde gekeken naar de wensen van de ondernemers. “We merken dat een deel van onze klanten over een (taal)drempel heen moet om ons te bellen. Hiervoor is de bestelportal een goede oplossing. Daarnaast kunnen ze rustig, op een eigen gekozen moment nagaan wat ze nodig hebben en het via de portal direct aan ons doorgeven.

Ontzorgen, de klant helpen en meedenken, op alle vlakken. De online bestelportal draagt hier zeker aan bij.” En het blijft niet bij deze ene portal. Binnenkort is deze bestelmogelijkheid voor meer klanten beschikbaar. Daarnaast staat De Haan Group altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

newshortes
HORTES ESTLAND

Thinking out of the box!

Ruimte over in de koude kas? Doe zoals onze een van onze klanten in Estland! Hortes gebruikte de ruimte in de koude kas voor de spetterende presentatie van de nieuwe Porsche Panamera! Thinking out of the box! 

concept-store-by-de-haan-group-at-the-spoga-gafa-cologne-germany-03-1
RETAIL DESIGN BLOG

Concept Store by De Haan Group at the Spoga Gafa, Cologne

The world around us is changing rapidly. Nothing new about that. But what about the way garden centres fit into this changing world? We foresee that garden centres are on the threshold of a new way of retailing. As a design and consultancy bureau with a specialisation in garden centres, EFSA member De Haan Group developed and converted a 500m2 surface into a real Concept Store. The turning point is there! How to make sure that..

kracht-van-kamerplanten-groener-beter-luchtkwaliteit
NU.NL

De kracht van kamerplanten: hoe groener, hoe beter de luchtkwaliteit

Vergeet het rijtje treurig verzorgde orchideeën op de vensterbank en haal lekker veel groen in huis. Ze zorgen voor een betere luchtkwaliteit, een hogere luchtvochtigheid en een natuurlijk comfort. 

"Een klein plantje op de keukentafel heeft weinig effect. Met meerdere grote planten haal je een gigantische luchtzuiveraar in huis. Tevens bewijzen ze hun kracht als vochtregulator en geluidsdemper. En het kost je naast de aanschafprijs alleen kraanwater."

EFSA-AW-2017-2018-COVER
EFSA

Het nieuwe EFSA Trend magazine is uit!

tre2
BLOEMEN EN PLANTEN NIEUWS

De natuur terug het tuincentrum in!

"We proberen ons zo weinig mogelijk op de individuele producten te richten, maar daarentegen zoveel mogelijk levend en dood materiaal te combineren en overal de verbinding met de natuur te zoeken." Dat zegt Kees de Haan van De Haan Group, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van tuincentra. "Growing Emotion" is het..

23-11-2016-funparkkaatsheuvel_051
DE HAAN GROUP

De Haan Group en Beeztees ontwikkelen Funpark

Fun, fun en nog eens fun. Dat was de opdracht die De Haan Group kreeg van Beeztees. Een compleet nieuw (hardware)concept dat de afdeling met huisdierspeelgoed op de kaart moest gaan zetten. Waarom? Omdat de winkelvloer springleven is en beide bedrijven geloven in verleiden door beleving. En daar is ie dan: Het Beeztees Funpark!

brein-hersenen
RETAIL WATCHING

Hoe het reptielenbrein menig retailer van succes weerhoudt

Natuurlijk is dit niet beledigend bedoeld. Het reptielen- of instinctieve brein bestaat echt. Dit is het oudste en kleinste gebied in onze hersenen. Het heeft de controle over alle vitale functies en zorgt voor de interne balans. Dit primaire brein zorgt ervoor dat je lichaam alles doet om te overleven. Maar het zorgt er ook voor dat mensen niet snel..

pool_5
DE HAAN GROUP

Instore Supplies Displays bestaat 5 jaar!

Roger Grinwis, commercieel directeur en (mede)eigenaar van Instore Supplies Displays, mag deze maand 5 kaarsjes uitblazen! “Ik wil graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van Instore Supplies Displays. Zonder klanten en zonder de inzet van onze mensen geen succes!”

Instore Supplies Displays, of in de volksmond; ISDisplays, is onderdeel van De Haan Group. ISDisplays is specialist in het ontwerpen en realiseren van presentaties voor de tuin-, DIY- en foodbranche. Denk hierbij aan een permanente display, een complete shop-in-shop of passende schapaankleding. “We ontwikkelen maatwerk oplossingen om een product(groep) op de winkelvloer onder de aandacht te brengen. Zowel voor merken als..