Skip to content
+31(0)416-27 93 70       info@dehaangroup.nl

Permanente displays

Een productpresentatie die voor (on)bepaalde tijd uw product of merk uit het standaard schap haalt. Zo verhoogt u de attentiewaarde en impulsaankopen.

Shop-in-shop

Een shop-in-shop is letterlijk een winkel in een andere winkel. Een plek waar uw merk en de producten helemaal tot zijn recht komen. Met de juiste sfeer, uitstraling en gevoel.

Schapaankleding

Ook in het schap moeten uw producten naar voren komen. Met een passende schapaankleding creëert u naast de juiste sfeer ook ruimte voor communicatie!

Cross Selling

Door verschillende, bij elkaar passende producten, in het schap aan elkaar te verbinden wordt de klant gestimuleerd tot het doen van (extra) aankopen. 

De verkoop van uw product verhogen?

Het is tijd om uw product of merk onder de aandacht te brengen en de omzet te stimuleren. Tijd voor de juiste spotlight. Wij zorgen voor een oplossing op maat! Wij denken met u mee. Neem nu vrijblijvend contact op!

Expertise

Maatwerk is onze specialisatie. Door onze jarenlange ervaring weten we de 'boost' tot stand te brengen. Met onze eigen ontwerpers bedenken we de juiste oplossing voor uw product of merk!

Excellentie

Bij ISDisplays snappen we hoe een campagne werkt. Planning en uitvoering, we hebben het onder controle! We weten hoe belangrijk timing is. Uw product moet op het juiste moment, op de juiste plek!

Creativiteit

Uit de hoge hoed! Samen met onze ontwerp- & visualisatieafdeling geven we ideeën een gezicht. Hierdoor krijgt u vanaf het begin een goed beeld krijgt hoe uw oplossing eruit gaat zien!