Skip to content
+31(0)416-27 93 70       info@dehaangroup.nl
IS Winkelinventaris

Uw winkelinventaris

De Haan Instore Supplies zorgt voor de toelevering van een compleet assortiment stellingmateriaal, productpresentaties en andere interieur objecten. Of het nu gaat om kleine aanpassingen of de aanpak van uw gehele tuincentrum, Instore Supplies helpt bij wat u nodig heeft!

IS Catalogus

Ons assortiment

Bent u op zoek naar een specifiek artikel of bent u benieuwd wat wij aan winkelinrichting kunnen leveren? In de verschillende brochures en catalogi vindt u een groot deel van ons assortiment. Zo leest u alles over de mogelijkheden van de atHOME en het presenteren van levend groen. 

IS Montage

Montage

Met onze gespecialeerde en vaste montageteams voeren we uw wens tot in detail uit. In het, speciaal voor u, samengestelde montageteam zit altijd iemand die u in uw taal te woord kan staan. De monteurs gaan niet weg voordat uw winkel er perfect uitziet en klaar is om uw klant te ontvangen! 

Frequently Asked Questions

Natuurlijk! Tegostellingen monteren is niet moeilijk. Wel zijn het vaak grote onderdelen die ook wel wat gewicht hebben. Hierdoor is het handig om altijd met 2 personen te zijn als u een tegostelling wilt gaan opbouwen. Ook andere onderdelen zoals signing plaatsen en peesdoeken in elkaar zetten kunt u gemakkelijk zelf. Klik hier voor verschillende montagevideo´s en montagetekeningen.

What Others Are Saying

Met het project Tuincentrum van de Toekomst hebben we prettig samengewerkt met alle mensen van De Haan Group. Na diverse brainstormsessies met De Haan, leveranciers en medewerkers zijn we aan de slag gegaan hoe hét tuincentrum er nu uit moet zien. Daar zijn prachtige resultaten mee geboekt. De leveranciers hebben in samenwerking met De Haan echt hun beste kant laten zien, samen hebben we nieuwe zaken ontwikkeld en hebben we een topprestatie geleverd. 

Peggy & Bart - Tuincentrum Leurs Venlo

Door de jaren heen wisten wij dat De Haan Group een gedegen partij is om zaken mee te doen. Met onze plannen voor een funshopping concept, voor een dieren, hengel- en paardensport speciaalzaak van 4500m2, belde wij Kees de Haan. Daarna waren we het er snel over eens; wij mogen al heel wat winkelervaring hebben, maar de doortastendheid en het anders denken van het team van Kees bracht echt een super tekening op tafel. Zelf hadden we het idee om met verschillende partijen te gaan werken, De Haan voor de stellingmaterialen, een andere partij voor de aankleding, weer een andere partij voor de reclame uitingen etc. Kees heeft ons weten te overtuigen om alles bij De Haan Group onder te brengen. Dat was de beste beslissing ooit. In zeer korte tijd hebben we de gehele toko ingericht met vakmensen die communiceerde, kort schakelde en mee dachten. Dit met werkelijk een uniek eindresultaat. En dat allemaal door één partij en eindverantwoordelijke.

Arnold Vlastuin - ZOO&ZO Ede

Bij de verhuizing van “De oudste dierenspeciaalzaak van Nederland” hebben wij, na een uitgebreid eerste gesprek,  geweldige ideeën ontvangen. Samen zijn deze ideeën uitgewerkt tot een  nieuwe winkel met een eigen historische sfeer waarin de keuze van stellingen en signing een belangrijke rol hebben gespeeld. Ook bij de inrichting werd tot het laatste moment meegedacht om de sfeer in de winkel “uniek” te maken. Heems sinds 1822 is niet alleen de oudste dierenwinkel maar tevens een van de modernste winkels geworden.

Frans Heems - Heems Heemstede

Bedankt voor de snelle service!

Jeroen Willemsen - Intratuin Malden

Brilliant ideas come to life!

Mooie, goede en passende ideeën zijn belangrijk. Denk ook goed na over de praktische kant, want zonder een passende winkelinrichting en de juiste montage komt uw concept minder goed uit de verf. De Haan Instore Supplies zorgt voor de toelevering van een compleet assortiment stellingmateriaal, productpresentaties en andere interieur objecten. Ook installatie van de (her)bouw van uw winkelinterieur nemen we uit handen door ons eigen team van monteurs.