+31(0)416-27 93 70       info@dehaangroup.nl

Wil jij je commerciële kwaliteiten en technische inzicht combineren in een uitdagende functie? Word jij blij en functioneer jij goed in een functie waarin je veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheden krijgt? Ben je van nature oplossing gericht en secuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Commercieel medewerker binnendienst

 

De functie

De rol van commercieel medewerker is een verantwoordelijke rol. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het gehele project, je maakt de planningen en deze communiceer je met leveranciers, productie en met de klant. Je neemt op het moment van opdracht het project over van de accountmanager en zorgt dat de details duidelijk worden. Je zal dus veel direct contact hebben met de klant en de accountmanager. Daarnaast coördineer je de klant specifieke inkoop en zorg je zowel in het begin bij de aansturing, als op het einde dat de administratieve afhandeling ordelijk verloopt.


Wat vragen we van je?

  • Je woont niet verder dan 25-30 km bij ons vandaan
  • Je beheerst het Nederlands zeer goed in woord en geschrift. Engels, Duits en/of Frans is een pré
  • Je hebt van nature een gestructureerde en secure werkhouding
  • Je beschikt over een probleem oplossend vermogen
  • Affiniteit met techniek is een pre


De organisatie

Instore Supplies Displays is als onderdeel van De Haan Group een gerenommeerde display leverancier. Van volledige shop-in-shop concepten tot counterdisplays en van floordisplays tot complete schapaankleding. Samen met onze relatie bekijken we wat voor soort presentatie het beste bij de gewenste uitstraling past binnen een winkelomgeving. Maatwerk is ons toevertrouwd waardoor er steeds meer vraag is naar innovatieve retail oplossingen. Daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Stuur jouw motivatie en CV per e-mail naar Rick van Kuppevelt, rickvankuppevelt@dehaangroup.nl. Geschikte kandidaten zullen wij uitnodigen voor een gesprek.

 

Acquisitie naar aanleiding van een van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.